Tulisen tegese gugon tuhon ing ngisor iki! Aja mangan karo ngadeg, mengko wetenge dawa.

Diposting pada 5 views

Tulisen tegese gugon tuhon ing ngisor iki!

Aja mangan karo ngadeg, mengko wetenge dawa.

Wangsulan:

Aja mangan karo ngadeg, mengko wetenge dawa tegese Nalare mangan karo ngadeg iku saru, becike mangan karo lungguh sing apik lan sopan.