Tulisen gamelan sing ditabuh kanggo miwiti lan mungkasi sawijining pagelaran

Diposting pada 0 views

Tulisen gamelan sing ditabuh kanggo miwiti lan mungkasi sawijining pagelaran!

Wangsulan:

Gamelan sing ditabuh kanggo miwiti lan mungkasi sawijining pagelaran yaiku kendhang lan gong.