Yogyanira kang para prajurit, Paraga kang dicritakake ing tembang kesebut yaiku

Diposting pada 5 views

Baiklah untuk soal selanjut nya30;

 

,

Lamun bisa sira anuladha,

Duk ing nguni caritane.

Andelira Sang Prabu,

Sasrabahu ing Maespati,

Aran Patih Suwanda,

Lelabuhanipun,

Kang ginelung triprakara,

Guna, kaya, purun ingkang den antepi,

Nuhoni trah utama.

 

30;.

    A.   Arjuna Sasrabahu

    B.    Kumbakarna

    C.    Patih Suwanda

    D.   Adipati Karna

    E.    Raden Arjuna

 

Wangsulan:

 

 Patih Suwanda.

 

Jawaban : C

**

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *