Manut surasane tembang kasebut, pawongan kang kasoran yuda dening Patih Suwanda yaiku

Diposting pada 8 views

Baiklah untuk soal selanjut nya30;

 

Lire lalabuhan triprakawis,

Guna bisa saniskareng karya,

Binudi dadi unggule,

Kaya sayektinipun,

Duk bantu prang Manggada nagri,

Amboyong putri dhomas,

Katur ratunipun,

Purune sampun tetela,

Aprang tandhing lan ditya Ngalengka nagri,

Suwanda mati ngrana.

 

, ….

   A.   wong kang kawisesa

   B.    wong kang andon yuda

   C.    wong kang culika tindak-tanduke

   D.   para dhomas

   E.    Dasamuka

 

Wangsulan:

 

,  Dasamuka.

 

Jawaban : E

**

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *