Karna iku sejatine isih sedulure Pandhawa, nanging beda bapak nunggal Ibu. Kawit cilik, Karna diopeni

Diposting pada 7 views

Baiklah untuk soal selanjut nya30;

, , dening kusir lan nalika wis diwasa didadekake senapati perang dening Kurawa. Ana ing Perang Baratayuda, Karna perang nglawan Arjuna, sedulure dhewe.

 

Bab kasebut ditindakake Karna amarga dheweke nduweni 

    A.   watak kendel

    B.    jiwa patriotisme

    C.    watak seneng bales budi

    D.   karep bisa mrantasi sakabehe pegawean

    E.    watak wengis

 

Wangsulan:

 

Bab kasebut ditindakake Karna amarga dheweke nduweni jiwa patriotisme.

 

Jawaban : B

**

Jangan lupa komentar & sarannya

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *