Ing ngisor iki kalebu sandhangan kang bisa digunakake ing aksara swara yaiku

Diposting pada 7 views

Baiklah untuk soal selanjut nya30;

 

….

     A.wulu

     B.pepet

     C.taling

     D.layar

     E.suku

 

Jawaban :

Kang kalebu sandhangan kang bisa digunakake ing aksara swara yaiku layar.

Jawaban : D

**

 

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *