Apa sebabe Adipati Karna dadi patuladhan ing Serat Tripama

Diposting pada 3 views

Baiklah untuk soal selanjut nya30;

 

Apa sebabe Adipati Karna dadi patuladhan ing Serat Tripama?

 

Wangsulan:

 

Sanajan wis ngreti yen dheweke iku sedulur tuwane Pandhawa, nanging nalika Perang Baratayuda ora mbelani sedulure nanging mbelani nagara Ngastina kang wis nggedhekake lan kang disuwitani.

**

Jangan lupa komentar & sarannya

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *