Apa ancase Serat Tripama diserat

Diposting pada 9 views

Baiklah untuk soal selanjut nya30;

 

?

 

Wangsulan:

Serat Tripama diserat ancase supaya didadekake patuladhan kanggo kabeh prajurit lan uga kanggo para pamong praja negara supaya anggone nindakake jejibahan jumbuh karo pegaweane dhewe-dhewe.

**

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *