Gatekna tembang ing ngisor iki! Meloke yen arsa muluk, Muluk ujare lir wali,

Diposting pada 5 views

Baiklah untuk soal selanjut nya30;

 

Gatekna tembang ing ngisor iki!

Meloke yen arsa muluk,

,

Wola-wali nora nyata,

Anggepe pandhita luwih,

Kaluwihane tan ana,

Kabeh tandha-tandha sepi.

 

Tembang kasebut migunakake purwakanthi 30;. 

      A.   swara 

      B.    sastra 

      C.    basa 

      D.   padha swara

      E.    beda swara

 

Wangsulan:

Tembang kasebut migunakake purwakanthi basa.

Jawaban : C

**

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *