Tulisen paragraf ing ngisor iki nganggo aksara Jawa! Wulan April wingi aku melu lomba dhebat

Diposting pada 8 views

Baiklah untuk soal selanjut nya30;

 

Tulisen paragraf ing ngisor iki nganggo aksara Jawa!

Wulan April wingi aku melu lomba dhebat. Lomba iku dianakake ing Universitas Ahmad Dahlan, Yogyakarta. Ing lomba kasebut aku ketemu karo kancaku, jenenge Arya. Dheweke teka karo kancaneĀ jenenge Indra.

 

Wangsulan:

 

**

Jangan lupa komentar & sarannya teman teman semua

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *